Konak Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir

Konak Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir

Konak Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir
Konak Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir

 

Konak Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir Enerji sınıfı A, B ve C olan eski modellerden son cihazlara kadar her ürününüz için seve seve yardım elimizi uzatıyoruz. beyaz eşya bakımı gibi hizmetlerimizde şirketimiz kalitesi ve güveni ile her zaman sizlerin yanında ve hizmetinizdedir. Uzman personelimizle ve gezici araçlarımızla hizmetinizdeyiz. Tamir, onarım, bakım ve yedek parça tedarikleri ile ilgili soru görüş ve önerileriniz için bizimle hatlarımızdan iletişime geçebilirsiniz. Makinenizden tam randıman alabilmeniz için yılda asgari bir kez periyodik bakım yaptırmanız halinde ileriki zamanlarda daha büyük arızaların önüne geçebilirsiniz. Kombinizin arızalanmasını beklemeden bakımlarını yaptırmalısınız. çamaşır makinelerinin tamirinde uzman kadromuz sizlere 1 yıl garantili onarım hizmeti sunuyor.

Konak Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir Çamaşır makinesi servisi hizmeti almak ürününüzün performansında artış sağlayacaktır. Firmamız beyaz eşya tamir ve bakım servisi olarak hizmet verdiği uygulama arasında birçok başarılara imza atmış ve beyaz eşya tamir ve bakım servis elemanları yetiştirip, Alsancak tüm ilçe ve semtlerine kaliteli çözümler ulaştırmıştır.

Konak Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir Bölgenin en eski servis firması olarak sizlere gün arasında çözüm üretiyoruz. lı kombilerinizi, klimalarınızı, çamaşır makinelerinizi, bulaşık makinelerinizi, buzdolabınızı İzmir servisine getirebilirsiniz. Telefonlarınızın başına geçerek çağrı merkezimize kolayca ulaşıp cihazla ilgili yaşadığınız tüm arıza şikayetlerini öğrenip ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Beyaz eşyalarınızın onarımlarını en emin yapıda yapmaktayız.

 

 

 

Buca Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir,

Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir Bayraklı,

Narlıdere Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir,

Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir Gaziemir,

Karşıyaka Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir,

Delux Beyaz Eşya-Klima Servisi İzmir Çiğli,

Yorum bırakın